Brand Arena
– Vi hjälper dig att nå fram

Brand Arena är Alma Talents nya möjlighet för varumärken som vill nå beslutsfattare i svenskt näringsliv i en redaktionell miljö. I vår medieplattform för native och branded content ingår bl.a. varumärken som Affärsvärlden, Dagens Media, Ny Teknik, Lag & Avtal och Ingenjörskarriär. 

Varje dag möts vi av tusentals reklam- och informationsbudskap som gör att just ditt budskap lätt tappas bort. Med en aggregerad räckvidd på över 800 000 beslutsfattare i svenskt näringsliv kan Brand Arena skapa effektiv kommunikation med relevant budskap och tydlig information, i rätt miljö och i rätt kontext till just den målgrupp du söker.

Skapa innehåll

Vi diskuterar vilket anslag i kommunikationen som är mest relevant och som kommer engagera våra läsare mest. Vår övertygelse är att ert varumärke och era specialister har en intressant och läsvärd story att berätta – och att det kan skapa ett värde för våra läsare!

Distribuera i rätt kanaler

Våra specialister på Brand Arena hjälper dig att identifiera just de kanaler där din målgrupp finns. Det kan vara någon av våra tidningsplattformar, ett nyhetsbrev, sociala kanaler eller kanske ett eMail, skickat direkt till rätt beslutsfattare. När vi tillsammans hittat rätt kombination så hjälper våra projektledare er att koordinera hela aktiviteten.

Uppföljning

Fördelen med att arbeta i Brand Arenas kanaler är möjligheten att skapa effektiv uppföljning. Vi kan säkerställa att exakt de personer som läst artiklar och engagerat sig i just er kommunikation får en relevant uppföljning. Det kan vara inbjudan till ett frukostmöte, en undersökning, ett webinar eller ett relevant erbjudande.