Ny Teknik Jobb – rekrytera engagerade och välutbildade ingenjörer

Närmare 400 000 ingenjörer och tekniker läser och besöker Ny Teknik varje vecka. De tillhör Sveriges mest initierade och välutbildade ingenjörer, IT-specialister, tekniker och chefer. De driver dagligen Sverige framåt med sitt tekniska kunnande, sin passion och sitt entreprenörskap.

När de funderar på att gå vidare i karriären och söka lediga jobb vänder de sig till Ny Teknik. Hela 97 % av våra läsare och besökare tycker att Ny Teknik är en seriös aktör om och när de ska söka jobb. Med en välskriven och riktad platsannons, designad enligt ditt företags visuella profil, hittar du snart rätt medarbetare, oavsett om du väljer våra digitala plattformar och/eller vår omtyckta tidning. Samtidigt hjälper vi dig bygga ditt företags employer brand.

Välutbildade kandidater

77% av alla besökare och läsare har en högskole- eller universitetsutbildning.

Young professionals

90% av kandidaterna med 6-15 års arbetslivserfarenhet har en högskole- eller universitetsutbildning.

Kvalificerade yrkesprofiler

Bland de aktiva och passiva jobbsökarna finns kvalificerade ingenjörer, IT-specialister, tekniker och chefer.

Mobila besökare och rekrytering

30% av de digitala besökarna kommer till jobbsektionen via mobilen.

Employer branding uppskattas

Platsannonser med video och en bild som tydligt signalerar företagets employer brand uppskattas av kandidaterna och ökar ansökningsgraden.

Kandidaterna positiva till Ny Teknik Jobb

97% av läsarna och besökarna på Ny Teknik tycker att jobberbjudandena håller en hög kvalitet.


Våra kandidater

Våra kandidater är främst passiva jobbsökare. De har idag fast anställning på bra företag och söker inte aktivt nytt jobb. De är dock karriärfokuserade och omvärldsbevakar de möjligheter som finns för ingenjörer och tekniker i vår tidning och på vår jobbsajt.

Passiva kandidater med 6-15 års arbetslivserfarenhet (70%)
70
Passiva kandidater (58%)
58
Aktivt jobbsökande (8%)
8
Inte intresserade av att byta jobb (34%)
34

Produkt- och prisinformation

Här hittar du våra olika platsannonser och dess priser, employer branding-lösningar samt utgivningsplaner för Ny Teknik Jobb och Rekrytering.


Boka platsannons idag!

Med Ny Teknik kan ditt företag rekrytera dagens och morgondagens medarbetare och samtidigt bygga sitt employer brand alla veckans dagar, oavsett om det är i vårt magasin, på våra digitala plattformar eller våra events. För annonsbokning eller förfrågningar är du välkommen att kontakta Cecilia eller Eva. Vill du produktannonsera? Klicka här