Ny Teknik Jobb & Rekrytering– rekrytera engagerade och välutbildade ingenjörer

Närmare 400 000 ingenjörer och tekniker läser och besöker nyteknik.se varje vecka.
De tillhör Sveriges mest initierade och välutbildade ingenjörer, IT-specialister, tekniker och chefer som dagligen driver Sverige framåt med sitt tekniska kunnande, sin passion och sitt entreprenörskap.
Genom ett nära samarbete mellan Sveriges Ingenjörer och Ny Teknik erbjuder vi Ingenjörskarriär, som exklusivt riktar sig mot yrkesgruppen ingenjörer med allt som rör yrkeslivet som ingenjör.

Tack vare Ny Tekniks och Ingenjörskarriärs nära relation med såväl branschen som människorna i den, kan vi erbjuda våra kunder en exklusiv kontakt med potentiella kandidater genom webb- och printannonsering, nyhetsbrev, event och möten samt vårt senaste affärsområde; rekryteringar av ingenjörer, IT-specialister, tekniker och chefer.

Välutbildade kandidater

77% av alla besökare och läsare har en högskole- eller universitetsutbildning.

Våra kandidater

90% av kandidaterna med 6-15 års arbetslivserfarenhet har en högskole- eller universitetsutbildning.

Kvalificerade yrkesprofiler

Bland de aktiva och passiva jobbsökarna finns kvalificerade ingenjörer, IT-specialister, tekniker och chefer.

Mobila besökare och rekrytering

30% av de digitala besökarna kommer till jobbsektionen via mobilen.

Employer branding uppskattas

Platsannonser med video och en bild som tydligt signalerar företagets employer brand uppskattas av kandidaterna och ökar ansökningsgraden.

Ny Teknik Rekrytering

Ny Teknik Rekrytering erbjuder kvalité och noggranna processer som garanterar ett lyckat rekryteringsuppdrag


Våra kandidater

Våra kandidater är främst passiva jobbsökare. De har idag fast anställning på bra företag och söker inte aktivt nytt jobb. De är dock karriärfokuserade och omvärldsbevakar de möjligheter som finns för ingenjörer och tekniker i vår tidning och på vår jobbsajt.

Passiva kandidater med 6-15 års arbetslivserfarenhet (70%)
70
Passiva kandidater (58%)
58
Aktivt jobbsökande (8%)
8
Inte intresserade av att byta jobb (34%)
34

Produkt- och prisinformation

Här hittar du våra olika platsannonser och dess priser, employer branding-lösningar samt utgivningsplaner för Ny Teknik Jobb och Rekrytering.


Boka platsannons idag!

Med Ny Teknik kan ditt företag rekrytera dagens och morgondagens medarbetare och samtidigt bygga sitt employer brand alla veckans dagar, oavsett om det är i vårt magasin, på våra digitala plattformar eller våra events. För annonsbokning eller förfrågningar är du välkommen att kontakta Cecilia eller Eva. Vill du produktannonsera? Klicka här