Välkommen till mediehuset Alma Talent

Alma Talent är Sverige ledande mediehus för beslutsfattare och ledningsgrupper som vill skapa nya affärer och utvecklas i sin yrkesroll.

Med våra starka publicistiska varumärken, digitala plattformar, eventverksamhet och mervärdestjänster når vi de som verkar och påverkar i det svenska näringslivet. Dagligen ger vi våra läsare och besökare insikt, kunskap och information inom områdena teknik, ekonomi, finans, marknadsföring, juridik, arbetsrätt och HR.

I Sverige ger vi ut Affärsvärlden, Ny Teknik, Dagens Media, Arbetarskydd, Lag & Avtal, och Teknikhistoria, med tillhörande webb- och mobilsajter, events samt ett flertal online-nyhetsbrev. Dessutom driver vi den digitala tidningen Digital Teknik, rekryteringstjänster inom medie- och ingenjörsjobb, karriärsajten Ingenjörskarriär tillsamans med Sveriges Ingenjörer, samt näringslivspanelen B2B-opinion.

Med Talentum Events arrangerar vi årligen branschledande events som Nordic Post Trade, Mediedagen, Bank & Finans, 33-listan, Lönedagen samt det omåttligt populära DJ-Battle i Almedalen.

Alma Talent är ett dotterbolag till den börsnoterade finska mediekoncernen Alma Media. Tillsammans bildar vi ett av nordens största mediehus inom business to business-segmentet.

 

Vår vision

Alma Talents vision är att vara förstahandsvalet för ledare och beslutsfattare som vill få insikt, kunskap och information i sin yrkesroll.

Vårt löfte till dig som läsare och annonsör:

  • Vi ska vara ledande inom affärsinformation för chefer och beslutsfattare inom områden som teknik, ekonomi, miljö, arbetsrätt, marknadsföring, HR och finans.
  • Vi ska producera kvalitetsjournalistik som inspirerar, engagerar och hjälper våra läsare att lyckas i sin yrkesroll och sina affärer – privat som professionellt.
  • Vi ska löpande utveckla kund- och konceptfokuserade annonseringslösningar som hjälper ditt varumärke att nå ut i ett riktat media till en engagerad målgrupp. En målgrupp som kan ta investeringsbeslut och som dagligen påverkar sin verksamhet. Allt kostnadseffektivt förstås.

 

Ledande befattningar

Ulf Magnusson, VD

Peter Edhäll, CTO/CBDO

Lotta Malmberg, Marknad och försäljningsdirektör (Mammaledig)

Gunilla Larsson, CFO / HR-ansvarig

 


Chefredaktör och ansvariga utgivare:

Ny Teknik, Teknikhistoria, Digital Teknik: Kalle Anrell
Affärsvärlden: Erik Wahlin
Dagens Media: Niclas Rislund
Lag & Avtal, Arbetarskydd: Warda Khaldi
Talentum Events: Åsa Severgårdh, Sverigechef