Events

Events
– branschledande event och ovärderliga möten

Sveriges viktigaste beslutsfattare, påverkare och specialister kommer till våra branschledande event. Vi genomför välrenommerade konferenser och seminarier knutna till varumärken som Affärsvärlden, Ny Teknik och Lag & Avtal som handlar om allt från finans och startups till arbetsrätt.

Eventen byggs runt aktuella och spännande ämnen inom respektive varumärke och fungerar som naturliga mötesplatser. På scenen får du som deltagare lyssna till intressanta presentationer från utövare, specialister och strateger både från Sverige och globalt. Här möts deltagare för att nätverka, utbyta erfarenheter och lära sig allt om den senaste utvecklingen. Flera av våra event är kända som branschens naturliga årliga mötesplats så som Årets Ledare och 33-listan.

 

 

afv_1

Affärsvärlden anordnar för 36:e året i rad eventet där årets viktigaste utmärkelse för ledarskap inom svenskt närings- och organisationsliv tillkännages.

Läs mer om Årets ledare här

nyteknik-brand-image

Ny Teknik och Affärsvärlden samlar varje år landets 33 absolut hetaste uppstartsbolag. 

Läs mer om 33-listan här 

 

 

header

För 10:e året i rad anordnar Lag & Avtal frukostseminarium om svåra uppsägningar. Under maj månad hålls dessa i Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Läs mer om svåra uppsägningar här

Lag & Avtals arbetsrättsliga nätverk träffas fem gånger om året, där du får möjlighet att fördjupa dig i de arbetsrättsliga frågorna i en mindre grupp. 

Arbetsrättsliga nätverket

 

Kontakta oss redan idag!

+46 (0)8 796 64 00
events@almatalent.se